2009. január 13., kedd

Rangers MC, Születésnapi party, Tokodaltáró

A jól bejáratott bulihelyszínek olyanok, mintha haza menne az ember. Megszokott Tokodaltáró tábla, kivilágított művelődési ház, parkolóhely keresés, összevigyorgás ismerősökkel még mielőbb belépnél az ajtón, üdvözlő puszi minden második-harmadik lépcsőfokon, majd helyére ugrik az egyik csigolyám a házigazdák presijének szivélyes ölelésének folyományaként. Aztán mi belemerülünk a motorozós történetekbe, a merőkanál a babgulyásba, némely tekintet meg a pohár alján bújkáló italmaradványba, és amikor elérkezik a búcsúzás ideje, akkor jut eszébe néhány barátunknak számos olyan dolog, amit okvetlenül ott és akkor kell elmesélnie, nehogy ne egy órával később induljunk el, mint terveztük. De a képeken szereplő férfiaknak ki tud (és mer) ellenállni? :)

(Külön puszi azoknak a BARÁTAINKnak, akik ezalatt a Rocktogon-beli Rómeó Vérzik koncerten türelmesen várták, hogy egyszercsak megérkezzünk és elszállítmányozzuk őket Tokodaltáróra. Hiba a gépezetbe csak ott csúszott, hogy ezt a tervet elfelejtették velünk megosztani, így mi estét Tokodaltárón kezdtük és a Rocktogonban fejeztük be.)

















Felhívnám a figyelmet az igazi macsóra, akinek ha kell a NŐ (én), akkor akár a lábai elé (izé lábaira) is fekszik! Hiszen nincs jobb, mint amikor a hím feje megnyugszik a NŐ finom, puha, vasaltorrú western csizmáján, miközben a másik spiccvas belemélyed a bordái közé... :D

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Annyira jófej az a kutya, bár inkább disznónak néz ki! :)

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...