2010. március 12., péntek

K. J. születésnapi bulija, Vadvirág Táncház

Születésnapot ünnepelni jó. Nagyon sok baráttal ünnepelni még jobb. Ezzel tisztában van Józsi is, aki e téren valóságos hagyományt teremtett az elmúlt évek során. Idén februárban a zuglói Vadvirág Táncházba hívott össze majdnem száz motorost, hogy igazolja a szórakozóhely mottóját: „Az úri közönség táncol”. Az emlékezetes táblafelirat eredeti helyszíne egyébként a Rejtő Jenő Az elveszett cirkáló című regényében szereplő "Négy Döglött Patkányhoz" címzett étterem és kávéház. Szerencsére ebben a nemrég nyílt rockkocsmában elhullott rágcsálókat nem láttam, de azért kiszúrtam egy régebben koporsókészítőként működő barátot.

A tánczenéről a Nemcsak Berry gondoskodott, bár Papp Tibi tánca hagy némi kívánnivalót maga után (őt nem a géppuska-lába miatt szeretjük). Ez szerencsére nem mondható el az ünnepelt két barátnőjéről, akik fergeteges hastánc-bemutatóval koronázták meg az estét.

Nem véletlen, hogy Józsi - lassan legendaszámba menő - bulijai hírére még olyan motoros urak is a táncra perdültek itt, akik már régen maguk mögött hagyták a biker társadalom táncterét.




























Nincsenek megjegyzések:

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...