2010. július 6., kedd

MotoRock motoros találkozó, Iron Horses MC, Szalkszentmárton, 2010

MotoRock biker meeting, Iron Horses MC, Szalkszentmárton, Hungary, 2010

-->
- Ha jösz le Szalkra, hozd a gumicsizmádat is! - mondta Szines a telefonba.
- Szini, ne viccelj már, gumicsizmát?? - kérdeztem vissza megdöbbenve.
- Gumicsizmát, mert itt bokáig állunk a sárban!



-->
És nem viccelt, bár nem a sár ért bokáig, hanem a víz a szalkszentmártoni Körtó-szigeten.
A fák alatt a sátrak helyén hatalmas tócsák terpeszkedtek, és az egyetlen, szószerint is menő gépezet egy zöld traktor volt. Naná, hogy kisírtam Gerzsonnál, hogy vigyen el egy körre vele.



-->Az Iron Horses MC tagjai felvették a kesztyűt az időjárással szemben, ezért az útra behordtak 60 köbméter földet, murvát és kavicsot. A sörsátor talaján is elszórtak 2-3 kisteherautónyi fűrészport meg több bála szalmát, amitől szárazabb talaj nem, de helyre kis trágyaszag annál inkább lett, bár ez senkit sem zavart különösebben.



--> -->
Már Petőfi is megírta, hogy „…azért a víz az úr!“ Őszintén szólva, írhatott volna olyasmit is, hogy „Szalkon a száraz talajon bulizó rocker az úr“, ha már egyszer itt található Magyarország legnagyobb Petőfi-emlékháza. De nem, bár ennek az is lehetett az oka, hogy költőnknek nem szakadt el a belt a dagonyával küzdő motorján...


--> -->Mindez szerencsére nem hagyott sárfoltot a hangulaton. Akik nem kezdtek iszapbirkózásba, azok a környékbeli gazdasági boltok gumicsizma-készletét vásárolták ki, vagy nejlonzacskókból kreáltak maguknak buli-lábbelit.







-->
Mert még így is volt buli. Én magam tanúsíthatom, hogy a vízben még táncolni is lehet! Mert egy úri(?)lány nem mond nemet egy kedves felkérésnek ugyebár.







-->
Egyébként is, nehogy már ne tudják meg a német, belga, stb. motorosok, hogyan mulat egy magyar motoros lány! Iron Horses matricás, egyébként szüretelésre használt gumicsizmában!



-->
Végül a szervezők sem maradtak vigaszdíj nélkül. Walesi klubtársaiktól kaptak egy sárga gumicsónakot „Taxi“ felirattal…









Nincsenek megjegyzések:

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...