2011. február 12., szombat

Rangers MC 15. születésnapi bulija


Azon a dermesztő, könnyfagyasztó éjszakán, amikor Tokodaltáró felé autóztunk megünnepelni a Rangers MC fennállásának 15. évfordulóját, gondolatban valahol 1998-99 környékén motoroztam be a Vadvirág Kemping bejáratán, hogy részt vegyek a Rangers MC nyári találkozóján. Utólag belegondolva, hiba lett volna onnan távol maradni.
Mint ahogyan klub éves bulijáról is. Pláne, hogy dupla születésnapot is ünnepeltünk. Egyrészt a Rangers MC már említett 15. évfordulóját, másrészt a klub kanadai chapterének 5. születésnapját is! A nemzetközi ünneplés nem csak gondolatban valósult meg, hiszen az eseményre a külföldi klubtagok is iderepültek a tengerentúlról. Akik már a kéthetes itt tartózkodásuk első napján megállapították, hogy „Magyarország qrvajó ország!"
A két chapter számára a csúcspont természetesen a közös tortafelvágás volt, amit ugyan gyakorlatilag a két presi hajtott végre, de minden klubtag körülállta az asztalt. Ezután az ünnepi édességen megosztoztak minden jelenlévő baráttal és ismerőssel is, akik végigasszisztálták a klub aznap esti születésnapjához vezető, kicsit sem eseményektől mentes utat.
A Rangers MC életét kísérő, gyakran regénybe illő fordulatokról természetesen én is hosszasan írhatnék, amennyiben Sandy nem tette volna meg anno a Wild 129. számában. Ehelyett én csak annyit tennék hozzá, hogy viszlát Ebszőnybányán, a következő Relax Weekenden, és kösz a fergeteges bulit, barátunk nevében a két táncos lányt, a remek vendéglátást és a halakat. Ja, azokat nem, az már egy másik történet…














Nincsenek megjegyzések:

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...