2011. április 1., péntek

Motoros klubok közötti focibajnokság, Mátészalka

 

Úgy döntöttem, hogy senki lelkivilágát nem borzolom labda után futó bikerek látványával, helyettük íme a bősz drukkerek, ill. a következő meccsre váró klubtagok képei. Már csak azért is, mert egyik-másik sportolót reggel a bárpult mellől kellett a sportpálya felé irányítani. Ez persze nem okozott különösebb fennakadást, bár a meccsek közben néha kiszaladtak kicsit aludni a kispadra. A két legaznaposabb rendszeresen tartott konzultációkat valami csatársorokat illetőleg, ami nem tűnt túl praktikusnak, lévén különböző csapatokban játszottak.
De ők legalább fociban gondolkodtak. Egy harmadik, az előző estétől szintén megfáradt játékosnak a vigyorgó bíró magyarázta a helyzetet: „Ez itt a labda, és arra kell rúgni. Érted?” Értette hát, profin passzolta a labdát az ellenfélnek.
E picit talán komolytalannak tűnő momentumokon túl azért kemény csatározást folyt a kupáért. A sportesemény abszolút a fair play szabályai szerint zajlott, amit semmi sem mutatott jobban, hogy egyetlen piros lap került kiosztásra – az egyik drukkernek! Szerintem a bíró röhögött a legjobban, amikor elkezdte neki kurjongatni a lelátóról, hogy „Mitítété, mitítété?”








 

Ja, végül a kupát újra a Geronimo MC nyerte!

Nincsenek megjegyzések:

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...