2011. július 31., vasárnap

Romero Betsabeé vésett gumijai


Bár az új(?) hátsó gumimnak is szép mintája van,  a mexikói Romero Betsabeé gumijait is bármikor szívesen elfogadnám. Még akkor is, ha nem motorra készültek.
Forrás: Sacarfan






2011. július 21., csütörtök

2011. július 18., hétfő

2011. július 11., hétfő

Tavaszi Party, Falka MC, Jászfényszaru


Sosem fogom megtudni, hogy egy férfinak jó-e, hogy három nővel indul el bulizni. Főleg három motoros nővel, amelyből egy a felesége. Legalábbis Robi aznap este nem sokat teketóriázott, egy végigdolgozott szombat után bepakolt bennünket a kocsijába, és már zúgtunk is az autópályán Jászfényszaru egyik ligete felé, hogy vigyorogva fagyjunk meg Falka MC tavaszi buliján.


Persze, volt, akit a szerelem fűtött...


... a szerencsétlenebbeket az én stand-up comedy-m...


... vagy a vakum vakító fénye.

 

Aznap esti urunk és parancsolónk





Minden esetre jó kis beszélgetős este volt. Pattogott a tűz, folyt a pálinka (főleg a nyakamba) és finom kaja telítette a hasakat. Én meg kivételesen lakatot tettem a számra, és nem kérdeztem meg, hogy miért kell kispohárból inni a kólát...

2011. július 5., kedd

Lovas, ha hátrafelé nyilaz

Drótmotor, drótblokk, drótgumi, drótszerelem


Qingqi, Kin Road, Motowell, Tauris. Kínai motormásolatok. Elnagyolt kidolgozás, ronda hegesztések, gyatra anyaghasználat, pikkelyes króm. Felejtsétek el. Tökéletes légiesség, acéldrót keret, csipkehálós guminyom, bizsergető látvány. Shi Jindian kínai szobrász drótcsipke kreációi.
Forrás: Oddity Central, Manzárd Café




Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...